Casco Bouw

Voor heel veel doe-het-zelf’ers is het een ultieme droom om de eigen woning zelf af te bouwen. Het gevoel van trots: elke keer als je de sleutel in de voordeur stopt of in het huis rondloopt. Domolusso wil u hierbij graag helpen. Daarom hebben wij cascobouw in diverse pakketten voor onze opdrachtgever ontwikkeld.

 

Diverse afbouwpakketten

 

Afhankelijk van uw kennis en ervaring kunnen wij de woning tot het gewenste afwerkingniveau bouwen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de woning op te laten leveren zonder installaties of sanitair, en zelfs helemaal zonder binnenwanden en alleen wind- en waterdicht.

Handig als u werkzaamheden zelf kunt uitvoeren of wellicht kennissen of vrienden heeft die dit uitstekend voor u kunnen doen. Zo kunt u een aanzienlijk bedrag besparen op bijvoorbeeld arbeidsloon.

 

Hieronder kunt u zien onder pakket 1 en 2 tot hoe ver u de woning wilt laten (af)bouwen. Afhankelijk van welke werkzaamheden u zelf kunt en wilt uitvoeren, bepaalt u voor welk pakket u kiest. Bouwen op maat noemen we dat! De basis van de woning en dus de belangrijkste risico’s worden voor u op deze manier beperkt. De constructieve verantwoording en maatvoering verzorgen wij tenslotte voor u. Uiteraard kunnen wij uw woning ook desgewenst helemaal afbouwen (ook als u daar in een later stadium voor beslist!)

Pakket 1
Wij verzorgen voor u de complete bouwaanvraag, tekenwerk en constructieberekeningen. De woning wordt gebouwd inclusief fundering en riool onder de vloer, mantelbuizen t.b.v. nutsvoorzieningen, meterkastvloerplaat, het kalkzandstenen binnenspouwblad met buitengevelkozijnen en de geïsoleerde dakplaten. Het gevelmetselwerk en de isolatie wordt geleverd en aangebracht inclusief voegwerk en de dakpannen worden geleverd en gelegd. Het casco is dan echt wind- en waterdicht.

 

Pakket 2
Naast de werkzaamheden zoals genoemd bij pakket 1, wordt ook de trap(pen) geleverd, alle niet dragende binnenwanden geleverd en geplaatst en de binnendeurkozijnen geleverd en aangebracht.

De bouwers van vandaag