Over Domolusso

_MG_1112.jpg

Voor de bouw van uw bouwproject is alleen het beste goed genoeg.

En het beste laat u niet door de eerste de beste bouwen.

Domolusso is een jong en dynamisch bedrijf en heeft een jarenlange ervaring in zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie maar ook op het gebied van ontwerp, inrichting en begeleiding.

over_domolusso_2.jpg

Waarom Domolusso

Bouwen is een avontuur op zich. Vaak een éénmalig avontuur. Het eindresultaat valt of staat met een tijdige en zorgvuldige voorbereiding.

Domolusso is een deskundige, ervaren en betrouwbare bouwpartner. Eentje die u tijdens de voorbereidingen met raad en daad terzijde staat en die, zeker in de realisatiefase, met minder geen genoegen neemt. Dat geldt ook voor het signaleren en tackelen van eventuele kinken in de kabels. Lastige situaties gaan wij niet uit de weg, integendeel. Mits uw belangen in het geding zijn, zien wij deze als een uitdaging!

Tenslotte ontzorgen wij volledig: de organisatie, coördinatie en communicatie worden gedurende het totale bouwproces volledig door ons bewaakt en uitgevoerd.

over_domolusso_3.jpg

Uw voordelen

Domolusso kan putten uit een breed netwerk van steeds de juiste specialisten. Zo verkeert u altijd in de prettige wetenschap dat u de beste kwaliteit voor de beste prijs geleverd krijgt. Bij Domolusso heeft u verder slechts één aanspreekpunt: hierdoor blijven de lijntjes kort, praktisch èn maximaal efficiënt.

Nog niet overtuigd?

Wij leggen het u graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek!

De bouwers van vandaag